Winkelwagen
cload
Checkout Secure
Gratis Levering ✔️ 14 Dagen Bedenktermijn ✔️ Deskundig Advies ✔️ Goede Kwaliteit

Retourneren

Het is altijd vervelend wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet.

Bij Slaapbanktotaal.nl kun je om deze reden het ontvangen product zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren. In wettelijke termen heet dat ‘bedenktijd’. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen. Dit uiteraard helemaal volgens de laatste wettelijke regelgeving welke op 13 juni 2014 van kracht is geworden. De spullen moeten voor zover dit mogelijk is in de originele verpakking, voorzien van de originele labels en uiteraard ongebruikt geretourneerd te worden. De verzending voor het retourneren is in de bedenktijd op eigen kosten.

LET OP: alleen wanneer er sprake is van wanprestatie van onze zijde, dan wel wanneer het een productiefout betreft, zullen wij de kosten van de retourzending voor onze rekening nemen en je via e-mail van onze klantenservice afdeling laten weten hoe de retourzending verder in zijn werking gaat. 

Handelswijze en voorwaarden reguliere retourzendingen: 

- Meld je retourzending aan door een mail naar info@slaapbanktotaal.nl te sturen met de reden van de retour en het bestelnummer daaraan toegevoegd. (Via de mail krijgt u de verzendlabel(s) toegestuurd).

- Sluit een kopie van de pakbon bij de retourzending.

- De spullen moeten voor zover dit mogelijk is in de originele verpakking, voorzien van de originele labels en uiteraard ongebruikt geretourneerd te worden.

- Wanneer het product in goede staat retour in ontvangst is genomen, ontvangen wij op kantoor melding vanuit het magazijn waarna het aankoopbedrag van het artikel teruggestort wordt op de rekening vanwaar wij de betaling hebben mogen ontvangen. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Het kan tot 2 werkdagen duren voordat je het bijgeschreven bedrag daadwerkelijk op je rekeningoverzicht ziet verschijnen.

- Wanneer er geen kopie van de pakbon aangetroffen is in de retourzending, kan de administratieve verwerking aanzienlijke vertraging oploopt. Reguliere retourzendingen waarvan de verzendkosten niet zijn betaald worden geweigerd.

Handelswijze retourzending bij een bijzondere oorzaak als defect of verkeerd artikel:

Slaapbanktotaal.nl accepteert de wetgeving van het consumentenrecht ter zake Kopen op Afstand. Dit geheel volgens de laatste wettelijke regelgeving. De huidige wetgeving is ingegaan op 13 juni 2014. Verzendkosten voor het retourneren zijn behoudens wanprestatie onzerzijds voor rekening van de koper.

Met nadruk melden wij dat wanneer u een beschadigd of onjuist artikel ontvangt u dit binnen 24 uur na ontvangst bij ons dient te melden via onze afdeling klantenservice. Aan de hand hiervan komen wij met een passende oplossing. Wanneer retournering noodzakelijk is, zal onze afdeling klantenservice een retouretiket naar je mailen zodat er zonder extra kosten voor de klant kan worden verzonden. Dit etiket kan uitgeprint worden en op het pakket bevestigd worden. De kosten van deze zending worden automatisch aan Slaapbanktotaal.nl door belast. Wij streven er steeds naar om ook in uw geval met een snelle en passende oplossing te komen.