Winkelwagen
cload
Checkout Secure
Gratis Levering ✔️ 14 Dagen Bedenktermijn ✔️ Deskundig Advies ✔️ Goede Kwaliteit

Retourneren

 

Het is altijd vervelend wanneer een product toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

Bij Slaapbanktotaal.nl kunt u om deze reden het ontvangen product zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen annuleren. In wettelijke termen heet dat ‘bedenktijd’. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product heeft ontvangen. Dit uiteraard helemaal volgens de laatste wettelijke regelgeving welke op 13 juni 2014 van kracht is geworden. Na de 14 dagen bedenktijd heeft u nog 14 dagen om het product te retourneren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

LET OP: Alleen wanneer er sprake is van wanprestatie van onze zijde, dan wel wanneer het een productiefout betreft, zullen wij de kosten van de retourzending voor onze rekening nemen en u via e-mail van onze klantenservice afdeling laten weten hoe de retourzending verder in zijn werking gaat. 

Handelswijze en voorwaarden reguliere retourzendingen: 

- Meld uw retourzending aan door een mail naar info@slaapbanktotaal.nl te sturen met de reden van de retour en het bestelnummer daaraan toegevoegd. (Via de mail krijgt u de verzendlabel(s) toegestuurd).

- Sluit een kopie van de pakbon bij de retourzending.

- Het product moet met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

- Wanneer het product in goede staat retour in ontvangst is genomen, ontvangen wij op kantoor een melding vanuit het magazijn waarna het aankoopbedrag van het artikel teruggestort wordt op de rekening vanwaar wij de betaling hebben mogen ontvangen. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat u het bijgeschreven bedrag daadwerkelijk op uw rekeningoverzicht ziet verschijnen.

- Wanneer er geen kopie van de pakbon aangetroffen is in de retourzending, kan de administratieve verwerking aanzienlijke vertraging oplopen. Reguliere retourzendingen waarvan de verzendkosten niet zijn betaald worden geweigerd.

Handelswijze retourzending bij een bijzondere oorzaak als defect of verkeerd artikel:

Slaapbanktotaal.nl accepteert de wetgeving van het consumentenrecht ter zake Kopen op Afstand. Dit geheel volgens de laatste wettelijke regelgeving. De huidige wetgeving is ingegaan op 13 juni 2014. Verzendkosten voor het retourneren zijn behoudens wanprestatie onzerzijds voor rekening van de koper.

Met nadruk melden wij dat wanneer u een beschadigd of onjuist artikel ontvangt, u dit binnen 24 uur na ontvangst bij ons dient te melden via onze afdeling klantenservice (info@slaapbanktotaal.nl). Aan de hand hiervan komen wij met een passende oplossing. Wanneer retournering noodzakelijk is, zal onze afdeling klantenservice een retouretiket naar u mailen zodat er zonder extra kosten voor de klant kan worden verzonden. Dit etiket kan uitgeprint worden en op het pakket bevestigd worden. De kosten van deze zending worden automatisch aan Slaapbanktotaal.nl door belast. Wij streven er steeds naar om ook in uw geval met een snelle en passende oplossing te komen.